MEDIA

15 jaar dienstencentrum de bolster

Expositie Zo...zoo Oude Burelen oktober 2019

'Alda Coenen stelt etsen en schilderkunst tentoon' - 13/05/2016

Maasmechelen -Jaarlijks exposeert de Maasmechelse kunstenares en lid van het MAKK, Alda Coenen, haar werken op diverse locaties. De voorkeur gaat echter uit naar een exporuimte waar haar werk volledig tot z’n recht kan komen en dat is in een natuurlijke habitat zoals de huiskamer of handelszaak. In tegenstelling tot een traditionele tentoonstelling kan hier het werk niet enkel bewonderd worden maar ook ervaren. Het is daarom ook met veel plezier dat Alda haar werken tijdelijk aan Brasserie ’t Törrep uitleent.

'MAKK exposeert in cultuurcentrum' - 06/05/2013

Maasmechelen -Ondanks het zonnige weer mocht de Maasmechelse Kunstkring (MAKK) het voorbije weekend in het cultuurcentrum rekenen op veel belangstelling voor haar jaarlijkse tentoonstelling met als motto Accenten. Dat thema werd vrij breed ingevuld door de negen deelnemende kunstenaars die vooral keramiek, grafiek, schilderijen en zelfs bonsai exposeerden.

'Ik werk graag met felle kleuren en sterke contrasten' - 02/08/2012

Maasmechelen - Schilderen is haar leven. 'In het eerste leerjaar mocht ik verven met plakkaatverf. De expressiviteit die dat bood, heeft me nooit meer losgelaten', glimlacht Alda Coenen. Vijf decennia later houdt ze haar zoveelste tentoonstelling van nieuw, expressief werk, in seniorencentrum De Bolster in Eisden.